Wie ben ik….

Even voorstellen

Ik ben René Metz: een actieve amateurfotograaf uit de omgeving Amersfoort. Metzoforte is de naam waaronder ik mijn fotografie-activiteiten uitoefen. Het is een verbastering van mijn achternaam en de Italiaanse muziekterm Mezzoforte. Dat staat voor uptempo. Nou dat past wel bij mij! Daarnaast is Italië mijn favoriete vakantieland. Een toepasselijke naam dus. Het maken van foto’s heb ik van jongs af aan al leuk gevonden. Tot een paar jaar geleden bleef dat beperkt tot de bekende kiekjes. Sinds mijn eerste spiegelreflex een paar jaar geleden is het een steeds grotere hobby geworden. Vooral portretfotografie is wat ik leuk vind. In de wintermaanden in mijn studio aan huis, maar als het even kan buiten met daglicht. Daarbij hebben op het oog nietszeggende en grauwe locaties mijn voorkeur. Daarnaast vind ik het leuk om op evenementen of bij mooie zonsop- of zonsondergangen te fotograferen. Eigenlijk neem ik altijd wel mijn camera mee!

Een fotoshoot van jezelf, je gezin of kinderen?

Als mijn foto’s je aanspreken en je zou wel eens een verrassende fotoshoot van jezelf, je kinderen of je gezin willen dan is dat altijd mogelijk. Neem contact met mij op via 06-51097673 of rene@metzoforte.nl.