Blog

Fotoshoot Fay en Cello

Het Hoevelakense Bos als decor voor een fotoshoot van Fay en Cello. Zij hebben hun moeder op Moederdag verrast met een mooie vergroting.

Lees meer...

Dodenherdenking Hoevelaken

De organisatie had mij gevraagd om foto’s te maken van de Dodenherdenking in Hoevelaken. Al ruim 25 jaar woon ik in Hoevelaken, maar voor het eerst was ik er pas bij. Al die jaren heb ik zoals zovelen naar de beelden van de Dam of de Waalsdorpervlakte gekeken. Ik vond het een bijzondere manier om te gedenken. Zou mooi zijn als er volgend jaar meer Hoevelakers aanwezig zijn! Meer foto's zie je door hier of op de onderstaande foto te klikken.

Lees meer...

Tennisvereniging Weldam 50 jaar

Tennisvereniging Weldam uit Hoevelaken vierde op 24 april 2013 het 50-jarig bestaan met een Oudejaarsavond met oliebollen en een jubileumveiling. Voor de Stichting „Make a Wish“ is ruim € 800.- opgehaald. Meer foto's zie je door hier of op de foto te klikken.

Lees meer...

Festival Wereldmuziek ArteGanza

1209-Arteganza-0264

Afgelopen zaterdag 22 september heb ik de parade van het Festival Wereldmuziek ArteGanza gefotografeerd. Aziz Bekkaoui en de Jaipur Maharadja Brass Band met zijn dansers en vuurspuwers waren de drijvende krachten achter deze optocht van vrijwilligers en passanten. Samen legden zij een kleurig accent op het begin van deze feestelijke dag. Meer foto's zie je door hier of op de foto te klikken.

Lees meer...

Botanische Tuinen Utrecht

Afgelopen weekend met neefje Joris naar de Botanische Tuinen in Utrecht gegaan. O.a. om de vlinders te fotograferen. Het blijven mooie en fotogenieke beestjes, jammer dat de meesten een beetje te beweeglijk waren...

Lees meer...